Krstarenje gliserom na Đerdapu – Trinity boat

Mesto polaska

Tekija

Radno vreme

08:00 - 18:00

Neradni dani

nema

Cena

1.800,00 RSD
Turistički gliser Trinity boat
Gliser u Đerdapskoj klisuri
Zalazak sunca na Dunavu.
Za nezaboravne trenutke.
Vaša uspomena
Panorama Đerdapske klisure
Klisura Mali i Veliki Kazan
Decebalus Rex - skulptura lika kralja Decebala
Tabula Traiana

Krstarenje gliserom na Đerdapu – „Trinity boat“

Krstarenje gliserom na Đerdapu u organizaciji kompanije „Trinity boat“, nesvakidašnji je doživljaj. Obiđite najlepši deo Dunava u savremenom turističkom gliseru, dizajniranom za udobnu, bezbednu i atraktivnu vožnju.

Vožnja gliserom na Đerdapu je neverovatna avantura. Vodimo vas do Trajanove table i isklesane statue Decebala u steni. Pričamo o rimskim i dačanskim vremenima na Đerdapu. Obilazimo manastir Mrakoniju, ženski pravoslavi manastir. Kao i balon stanice, koje su nekada kontrolisale plovidbu na Dunavu. Ovo je jedinstveni doživljaj Đerdapa i svakako njegova najveća turistička atrakcija.

Turistički gliser „Trinity boat“ poseduje registraciju za turističku plovidbu a kapetani uredne dozvole za upravljanje čamaca. Gliser je registrovan za 12 putnika i poseduje sertifikovane prsluke za odrasle i decu. Ljubazno osoblje brine se o vašoj udobnosti i bezbednosti tokom vožnje.

Krstarenje gliserom na Đerdapu sa „Trinity boat“, prava je privilegija u kojoj ćete uživati.

Vožnja traje 90 minuta i polazi se sa plaže u Tekiji. Cena vožnje po osobi je 1.500,00dinara i minimum osoba za polazak na vožnju je 4 osobe. Deca do 7 godina imaju besplatnu vožnju.

Rezervišite vašu vožnju na vreme.

Krstarenje gliserom na Đerdapu „Trinity boat“ – nudi vam i „Odmor prilagođen vama“.

Ukoliko putujete individualno, sa porodicom i/ili prijateljima nudimo vam „Odmor prilagođen vama„. Kreiramo jedinstvenu ponudu za vaš odmor, na osnovu vaših informacija. Kod nas možete rezervisati i platiti sve ulaznice za muzeje i tvrđave i rezervisati najbolji smeštaj. Kupiti karte za krstarenje na Đerdapu, iznajmiti vodiče i dobiti besplatne savete o restoranima, jelima koje trebate probati i koja mesta morate obavezno da obiđete. Sve naše usluge možete platiti onako kako vama odgovara iz ponuđenih opcija i da se prepustite vašem uživanju na Đerdapu.

Uživajte dok obilazite i upoznajete Đerdap. Prvi Geopark u Srbiji i najveći nacionalni park ima puno da pokaže, i trebaće vam dosta vremena ukoliko želite sve da obiđete. Mi vam nudimo našu stručnu pomoć oko organizacije vašeg putovanja i garant smo kvaliteta usluga i vaša podrška za vreme trajanja vašeg odmora. Sa nama ste potpuno sigurni i bezbedni na Đerdapu.

Prikaži višePrikaži manje

Cena vožnje obuhvata /Cena vožnje ne obuhvata

 • Vožnju turističkim gliserom.
 • Sertifikovani prsluci za spasavanje.
 • Zaštitna oprema i iskusna posada.
 • Profesionalno i ljubazno osoblje.
 • Individualne troškove.
 • Piće na turističkom čamcu.
 • Prevoz do i od mesta polaska krstarenja.
Važne napomene

Da bi se krenulo na vožnju potrebno je da se prijavi minimum 4 osobe. Agencija će vam ponuditi raspoložive termine, prema popunjenosti glisera a vi ćete izabrati između njih.

Potrebno je da na mesto polaska dođete minimum 15 minuta pre polaska.

Ukoliko zbog loših vremenskih uslova nije moguće krenuti na vožnju, refundiraćemo vam vaš novac ili u dogovoru sa vama rezervisati drugi termin.

Ukoliko vašom krivicom ne ostvarite zakazanu vožnju, novac vam ne može biti refundiran.

Cene i radno vreme

Cena vožnje čamcem Trinity boat

Opis usluge

Cena u dinarima

Cena vožnje po osobi

1.800,00

Minimalna cena po polasku

7.200,00

Deca do 7 godina

besplatno

Potrebno je minimum 4 osobe da bi se krenulo na vožnju.

Vožnje se organizuju svakoga dana u razmaku od 2 sata. Prva vožnja je u 8:00 časova, pa sve do 18:00 časova.

Prikaži višePrikaži manje

  REZERVIŠITE

  I Obavezno posetite:


  *Izaberite šta želite da posetite na Đerdapu i za koje usluge ste zainteresovani. Mi ćemo vas kontaktirati, da definišemo vreme koje vama najviše odgovara.


  II Smeštaj:

  Struktura soba:

  1/1:

  1/2:

  1/3:

  1/4:

  1/5:

  1/6:

  Napomena:

  *Poštovani vaš traženi termin moramo proveriti sa vlasnikom. Kontaktiraćemo vas što pre a najkasnije u roku od 24 časa. Ukoliko vam je hitno potreban smeštaj pozovite nas na +381691978115. Hvala na razumavanju. Vaš Đerdap travel.

  III Način plaćanja: *

  *Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara.


  LOKACIJA