SMEŠTAJ NA ĐERDAPU

Smeštaj na Đerdapu predstavlja vam najbolju ponudu smeštaja u Golupcu, Donjem Milanovcu i Kladovu.  Ukoliko vam je potreban smeštaj na Dunavu, pored reke ili smeštaj u gradu ovde možete izabrati ambijent koji vam najviše odgovara.

Smeštaj na Đerdapu nudi vam najpovoljniji smeštaj i najluksuzniji smeštaj koji odgovara vašim potrebama. U ponudi su hoteli, smeštaj u vilama, u kućama za odmor, u apartmanima i u sobama za izdavanje. Izaberite smeštaj koji najviše odgovara vama i pošaljite nam rezervaciju. Potrebno je da proverimo da li je smeštaj slobodan i odmah ćemo vas obavestiti.

Smeštaj na Đerdapu nudi vam i „Odmor prilagođen vama“.

Ukoliko putujete individualno, sa porodicom i/ili prijateljima nudimo vam „Odmor prilagođen vama„. Kreiramo jedinstvenu ponudu za vaš odmor, na osnovu vaših informacija. Kod nas možete rezervisati i platiti sve ulaznice za muzeje i tvrđave. Kupiti karte za krstarenje na Đerdapu, iznajmiti vodiče i dobiti besplatne savete o restoranima, jelima koje trebate probati i koja mesta morate obavezno da obiđete. Sve naše usluge možete platiti onako kako vama odgovara iz ponuđenih opcija i da se prepustite vašem uživanju na Đerdapu.

Smeštajni objekti su kategorisani, opremljeni u skladu sa standardima, ispunjavaju sanitarne propise i uslove održavanja higijene prema uputstvima nadležnih institucija. Smeštajne objekte smo obišli, fotografisali ih, upoznali smo domaćine i domaćice i prezentovali na našem sajtu za vas. Sa nama ste potpuno sigurni i bezbedni na Đerdapu. Mi smo garant kvaliteta usluga i vaša podrška za vreme trajanja vašeg odmora.