IZLETI NA ĐERDAPU

Izleti na Đerdapu, nude ponude jednodnevnih izleta, na kojima imate priliku da upoznate Geopark Đerdap. Na ta putovanja vode vas naši lokalni vodiči, od kojih možete čuti priče kojih nema u knjigama, niti na internetu. Mi živimo na Đerdapu i znamo sve njegove tajne. Zato, spremite se za avanture koje će vam prezentovati Đerdap, na jedan novi način.

Ovde možete izabrati putovanja koja vas vode širom prvog Geoparka u Srbiji ali i  na avanture izvan Đerdapa. Nadamo se da volite da istražujete nepoznato i da upoznajete nova mesta i ljude. Ova putovanja približiće vam druge kulture i njihove sudbine.

Zato kada dolazite na Đerdap, ponesite i vaše pasoše. Imaćete priliku da upoznate Đerdap i sa Rumunske strane Dunava. Tamo nas čeka Park prirode „Portile de Fier“, Banja Herkulana, manastir Svete Ane, lik kralja Decebala isklesan u steni, Turn Severin, Krajova i mnogo priča i legendi.

Izleti na Đerdapu nude vam najlepše avanture

 

Avanture pred vama osmišljene su da vam približe Đerdap prema različitim interesovanjima. Za vas možemo organizovati i posebne izlete prilagođene vama. Izleti se mogu organizovati i za manje grupe, kao i za individualna putovanja sa uslugom licenciranog vodiča.

 

Izleti na Đerdapu rade se u turističkoj sezoni (od maja do novembra) pa vas molimo da pratite naša obaveštenja i na vreme se informišete o terminima polazaka. Slobodno nas pozovite za dodane informacije ili nam pišite. Rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje. Ovde možete da nađete i ideje za vaša putovanja ukoliko želite da sami putujete. Mi smo tu za vas da vam pomognemo da uživate na vašem odmoru.