NAJBOLJI ODMOR U SRBIJI, POSETI ĐERDAP

„Poseti Đerdap“ predstavlja vam jedinstveno letovanje u Srbiji, romantični vikend, najlepše krstarenje Dunavom, prolećna i jesenja putovanja kroz prirodu Geoparka Đerdap, magiju istočne Srbije i jedinstvene priče i tajne koje destinaciju Đerdap čine posebnom i jedinstvenom. Zato je odmor u Srbiji najbolji na Đerdapu.

Vreme je da sebe nagradite zasluženim odmorom u Srbiji.  Krenite sa nama na putovanje koje će vas očarati i ispuniti sva vaša očekivanja! Za vas smo pripremili različite turističke programe, a vi izaberite vaš idealni odmor.

Odmor u Srbiji – jedinstveni turistički programi na Đerdapu.

Naši turistički programi jedinstveni su jer vas na naša putovanja vode najbolji turistički vodiči. Mi ovde živimo jer volimo Đerdap, a tu ljubav prenosimo i na naše goste. Vodimo vas u najbolje restorane, otkrivamo recepte domaće kuhinje, pričamo o događajima koji su promenili naš život pored Dunava. Poznajemo skrivene plaže i sve naše male tajne.

Ovo su naše priče i naši doživljaji. Neka naša putovanja budu vaše nadahnuće i ideja šta da obiđete na Đerdapu. Ukoliko se odlučite da sami istražujete Đerdap, mi smo tu da vam pomognemo.

Ukoliko želite da sami putujete, kod nas možete da dobijte odmor prilagođen vama. Potpuno besplatno daćemo vam predlog na osnovu vaših informacija, kako da na najbolji način upoznate Đerdap. Sa nama na Đerdapu uvek ste u sigurnim rukama a naša podrška vam je na raspolaganju.

Želimo vam prijatno putovanje i mnogo lepih uspomena.