KRSTARENJE ĐERDAPOM

Krstarenje Đerdapom najveća je turistička atrakcija Geoparka Đerdap. Krenite sa nama na nezaboravnu vožnju Dunavom koju ćete zauvek da pamtite. Lepo je stajati kraj ove močne reke a još je lepše voziti se njome.

Đerdapska klisura najlepši je deo reke Dunav na svome putu do Crnog mora. A na tom putu dugom 2.880km. upravo ovde Dunav je najširi, najuži i najdublji. Kao da je sve najlepše ostavio da pokaže samo na Đerdapu.

U velikoj ponudi brodova, brodića, glisera, katamarana i čamaca, izaberite vaše putovanje kroz istoriju Đerdapa. Krenite putem „Lepenaca“, rimljana, dačana i upoznajte najlepše predele na Dunavu.

Rezervišite na vreme svoje krstarenje Đerdapom.

Iskusni kapetani i vodiči vode vas na jedinstvenu plovidbu, kojom imate priliku da upoznate Golubac, Donji Milanovac, Kladovo i najlepši deo Đerdapske klisure – klisuru Mali i Veliki Kazan. Njihove priče su jedinstvene. Oni vam prenose lokalne anegdote, događaje i uspomene. Saznajte legende i priče kojih nema u knjigama. I uživajte u vožnji Dunavom.

Bezbednost je najvažnija na vožnji Dunavom, zato su prsluci za spasavanje obavezni na svim plovilima a posebno se vodi računa o najmlađima, za koje postoje posebni dečiji prsluci za spasavanje.

Rezervišite vaše krstarenje Đerdapom na našem sajtu i uživajte u svom odmoru.