OBAVEZNO POSETITE

Ako se pitate: „Šta posetiti na Đerdapu?„; „Šta videti u Kladovu?„; „Šta obići u Donjem Milanovcu?„; „Šta raditi u Golupcu?“ – ovde možete da pronađete sve o Đerdapu na jednom mestu. Obavezno posetite na Đerdapu prezentuje vam najveći nacionalni park Đerdap i njegovu celokupnu turističku ponudu kao prvog Geoparka u Srbiji. Najlepša krstarenja Đerdapom možete rezervisati upravo ovde. Putujte kroz vreme i upoznajte najstariju Evropsku kulturu – Lepenski vir. I krenite u srednji vek, da uživate u pričama vitezova i princeza Tvrđave Golubački grad.

Predstavljamo vam šetne staze i najlepše vidikovce, tvrđave i njihove priče, muzeje, arheološka nalazišta, pećine, vodopade, manastire i najlepša krstarenja Dunavom na Đerdapu. Ovde su sve informacije o radnom vremenu, cenama ulaznica i ako imate pitanja mi smo tu za vas.

Mi živimo na Đerdapu i poznajemo sve njegove tajne i skrivena mesta. Želimo da svi upoznaju Đerdap onako kako ga mi poznajemo. Zato našim gostima pružamo priliku da slušaju zaboravljene priče alasa, anegdote iz potopljenih naselja, humoreske starijih generacija. Krenite sa nama u avanturu.

Obavezno posetite na Đerdapu – nudi vam i „Odmor prilagođen vama“.

Ukoliko putujete individualno, sa porodicom i/ili prijateljima nudimo vam „Odmor prilagođen vama„. Kreiramo jedinstvenu ponudu za vaš odmor, na osnovu vaših informacija. Kod nas možete rezervisati i platiti sve ulaznice za muzeje i tvrđave i rezervisati najbolji smeštaj. Kupiti karte za krstarenje na Đerdapu, iznajmiti vodiče i dobiti besplatne savete o restoranima, jelima koje trebate probati i koja mesta morate obavezno da obiđete. Sve naše usluge možete platiti onako kako vama odgovara iz ponuđenih opcija i da se prepustite vašem uživanju na Đerdapu.

Uživajte dok obilazite i upoznajete Đerdap. Prvi Geopark u Srbiji i najveći nacionalni park ima puno da pokaže, da će vam trebati dosta vremena ukoliko želite sve da obiđete. Mi vam nudimo našu stručnu pomoć oko organizacije vašeg putovanja i garant smo kvaliteta usluga i vaša podrška za vreme trajanja vašeg odmora. Sa nama ste potpuno sigurni i bezbedni na Đerdapu.