SMEŠTAJ KLADOVO

Dobrodošli u Kladovo! Moderni grad na obali reke Dunav očaraće vas svojom lepotom, šetalištem pored Dunava, parkovima, tvrđavama, restoranima i divnim ljudima koji ovde žive. Kladovo je idealno mesto za vaš odmor, zato očekujte da se zadržite i dan duže nego što ste planirali. Smeštaj Kladovo prezentuje smeštajne objekte koje preporučujemo.

Smeštaj Kladovo, pažljivo je izabrana ponuda smeštaja koju smo izdvojili za naše goste. Predstavljamo vam ponudu kvalitetnog smeštaja u gradskoj i seoskoj sredini.  Izaberite smeštaj po svojoj potrebi u hotelima, kućama za odmor, vilama, apartmanima i sobama za izdavanje a mi ćemo vam pomoći da na najbolji način organizujete svoj odmor.

Ukoliko volite da uživate u prirodi preporučujemo da pogledate objekte za izdavanje u Petrovom selu, Tekiji i Kostolu. Seoske kuće, vile i apartmani ispuniče vaša očekivanja a vi ćete uživati u miru i tišini predela. Za ljubitelje domaće kuhinje i prave hedoniste imamo posebne preporuke za određene smeštajne objekte u kojima možete uživati u domaćim specijalitetima.

Smeštaj Kladovo – nudi vam i „Odmor prilagođen vama“.

Ukoliko putujete individualno, sa porodicom i/ili prijateljima nudimo vam „Odmor prilagođen vama„. Kreiramo jedinstvenu ponudu za vaš odmor, na osnovu vaših informacija. Kod nas možete rezervisati i platiti sve ulaznice za muzeje i tvrđave. Kupiti karte za krstarenje na Đerdapu, iznajmiti vodiče i dobiti besplatne savete o restoranima, jelima koje trebate probati i koja mesta morate obavezno da obiđete. Sve naše usluge možete platiti onako kako vama odgovara iz ponuđenih opcija i da se prepustite vašem uživanju na Đerdapu.

  • Prikaži sve
  • Hoteli
  • Kuće I Vile
  • Apartmani
  • Sobe

Smeštajni objekti su kategorisani, opremljeni u skladu sa standardima, ispunjavaju sanitarne propise i uslove održavanja higijene prema uputstvima nadležnih institucija. Smeštajne objekte smo obišli, fotografisali ih, upoznali smo domaćine i domaćice i prezentovali na našem sajtu za vas. Sa nama ste potpuno sigurni i bezbedni na Đerdapu. Mi smo garant kvaliteta usluga i vaša podrška za vreme trajanja vašeg odmora.