SMEŠTAJ GOLUBAC

Dobrodošli u Golubac! Na obali Dunava, na mestu gde je reka najšira, Golubac vam želi dobrodošlicu na Đerdapu. Poznat po svom srpskom moru i najlepšem osmehu Dunava, Golubac, svojim posetiocima, pruža nezaboravne uspomene. Golubac smeštaj nudi vam izabrani smeštaj koji vam preporučujemo.

Smeštaj Golubac – prezentuje vam izbor najkvalitetnijeg smeštaja u jednom od najlepših gradova na Dunavu. Golubac, sa svojom okolinom, idealna je destinacija sa koje krećete u upoznavanje Đerdapa.

Smeštaj Golubac – nudi vam i „Odmor prilagođen vama“.

Ukoliko putujete individualno, sa porodicom i/ili prijateljima nudimo vam „Odmor prilagođen vama„. Kreiramo jedinstvenu ponudu za vaš odmor, na osnovu vaših informacija. Kod nas možete rezervisati i platiti sve ulaznice za muzeje i tvrđave. Kupiti karte za krstarenje na Đerdapu, iznajmiti vodiče i dobiti besplatne savete o restoranima, jelima koje trebate probati i koja mesta morate obavezno da obiđete. Sve naše usluge možete platiti onako kako vama odgovara iz ponuđenih opcija i da se prepustite vašem uživanju na Đerdapu.

Smeštajni objekti su kategorisani, opremljeni u skladu sa standardima, ispunjavaju sanitarne propise i uslove održavanja higijene prema uputstvima nadležnih institucija. Smeštajne objekte smo obišli, fotografisali ih, upoznali smo domaćine i domaćice i prezentovali na našem sajtu za vas. Sa nama ste potpuno sigurni i bezbedni na Đerdapu. Mi smo garant kvaliteta usluga i vaša podrška za vreme trajanja vašeg odmora.