SMEŠTAJ DONJI MILANOVAC

Dobrodošli u Donji Milanovac! „U srcu“ đerdapske klisure, na obali reke Dunav, upoznajte najmlađi grad u Srbiji, Donji Milanovac. Grad ruža i sunca idealno je mesto za vaš odmor. Odavde možete krenuti u vašu avanturu upoznavanja Geoparka Đerdap. Smeštaj Donji Milanovac, nudi vam smeštajne objekte koje vam preporučujemo.

Smeštaj u Donjem Milanovcu, predstavlja vam ponudu koju smo pažljivo odabrali za naše goste. U ponudi je smeštaj u hotelu, kućama za odmor, vilama, apartmanima i sobama za izdavanje. Izaberite smeštaj u Donjem Milanovcu a mi ćemo se potruditi da vaš odmor bude upravo ono što očekujete.

Smeštaj Donji Milanovac – nudi vam i „Odmor prilagođen vama“.

Ukoliko putujete individualno, sa porodicom i/ili prijateljima nudimo vam „Odmor prilagođen vama„. Kreiramo jedinstvenu ponudu za vaš odmor, na osnovu vaših informacija. Kod nas možete rezervisati i platiti sve ulaznice za muzeje i tvrđave. Kupiti karte za krstarenje na Đerdapu, iznajmiti vodiče i dobiti besplatne savete o restoranima, jelima koje trebate probati i koja mesta morate obavezno da obiđete. Sve naše usluge možete platiti onako kako vama odgovara iz ponuđenih opcija i da se prepustite vašem uživanju na Đerdapu.

Smeštajni objekti su kategorisani, opremljeni u skladu sa standardima, ispunjavaju sanitarne propise i uslove održavanja higijene prema uputstvima nadležnih institucija. Smeštajne objekte smo obišli, fotografisali ih, upoznali smo domaćine i domaćice i prezentovali na našem sajtu za vas. Sa nama ste potpuno sigurni i bezbedni na Đerdapu. Mi smo garant kvaliteta usluga i vaša podrška za vreme trajanja vašeg odmora.